A Faber Grond-, water- en wegenbouw in Noord-Nederland
<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/home/users/afabeftp/afaber.nl/wp-content/themes/afaber/header.php</b> on line <b>195</b><br />
h
Wij zoeken een uitvoerder GWW (regio Noord-Holland)

Wij zoeken een uitvoerder GWW (regio Noord-Holland)

Uitvoerder GWW (regio Noord-Holland)

Wij zoeken een uitvoerder met ervaring in de grond-, weg- en waterbouw, die beschikt over  leidinggevende capaciteiten.

Functieomschrijving
Naast kennis en ervaring van en met de gww aspecten, de normen ISO, VCA en BRL en wet- en regelgeving verwachten wij van een uitvoerder organisatievermogen, inzicht in de omgeving en goede contactuele eigenschappen. Een uitvoerder die resultaatgericht is en sterk in de schoenen staat.

Bij ons is een uitvoerder van begin tot einde verantwoordelijk voor zijn projecten. Van kwaliteit tot kostenbeheersing en van veiligheid tot milieu. Op de uitvoerder zijn de kenmerken sturend, signalerend, proactief, coördinerend, oplossend, stimulerend, praktisch, nauwkeurig en klantgericht van toepassing.

Functie eisen
Wij streven naar een uitvoerder met minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een aantoonbaar MBO of HBO werk- en denkniveau, richting civiele techniek. Kennis van contractvormen zoals RAW/UAV en UAV-GC is een pre. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA-vol certificaat.

Wij bieden

  • Salaris passend bij de functie conform cao LEO
  • Reiskostenvergoeding of een bedrijfsauto
  • Goede pensioenregeling
  • Bevlogen team
  • Prettige werksfeer

Herken jij je in deze functie en ben jij die waardevolle aanvulling van ons team? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of stuur direct je motivatie met cv.